Over ons

Wij geloven in de kracht van alledaagse mensen. Wij denken dat er behoefte is aan authenticiteit en de kracht van de massa!

Dagelijks produceren mensen content voor hun eigen inner crowd. Ze publiceren dit op social media zoals Tik Tok, Facebook of Instagram. Deze content heeft waarde omdat iedereen zich ermee kan identificeren. Wij kiezen daarom bewust niet direct voor influencers met miljoenen volgers, maar liever “miljoenen” mensen van alle dag die producten of diensten op hun geheel eigen wijze promoten.

Veel gestelde vragen

Onze UGC creators zijn echte mensen die het gewoon heel leuk vinden om content te maken en daar een leuk extra centje mee willen verdienen. Ze zijn niet op zoek naar roem of worden door ons geselecteerd op hun aantal volgers. Wij hebben liever echte enthousiaste gezichten met een open karakter van allerlei leeftijden, achtergronden en geaardheid.

Simpel! Je laat ons weten via offerte@qicara.nl of via ons contactformulier, wat je wil promoten. Wij schrijven een script en gaan voor jou een bestand selecteren. Je ontvangt dit bestand en maakt een keuze voor de gezichten die je wil gebruiken.

De opdrachtgever ontvangt een factuur nadat hij een keuze heeft gemaakt uit ons bestand. Je betaalt dan ook altijd vooruit.

De kosten voor het inhuren van één UGC bedraagt 342,- ex btw en bestaat uit drie foto’s en drie video’s.